Vi startet sesongen med 3 førere, men har fått med nr 4 midt i sesongen.

 

Tore J. Frigstad:

Fikk kjørt første løps helga i år, med greie resultater. HAdde ønsket et bedre resultat, men er fornøyde:

NC 1: 6. plass, 

SC 1: 2 plass

Andre helga var oppe i sandtaket, med SC 2 og SC 3, som resulterte i en andre plass til i runde 2 og en litt sur 6 plass pga velt i første seksjon. Men en kjempe helg.

Frode Abusland:

Slo til med en første plass i NC 1, og hadde dermed en god sjanse til å kvalifisere seg til Eurotrail. Og en god 3 plass i SC 1, ble her slått av vår nyeste sjåfør.


Sonja Frigstad:

Sonja har i år virklig hatt en debut sesong som gir mersmak. Ho har begynt med å kjøre Sørlandscup, for å kunne ha med seg et av de andre team medlemmene som Co-driver første sesongen.

SC 1: 1. plass

SC 2: 1. plass

SC 3: 2. plass

SC 4: 3 plass

Eneste fører som har vært på pallen i alle Sørlandscup rundene. 

Klubb mester AOK 2008 i Orginal


Tom Erik Torgersen:

Tom Erik begynte i teamet midtveis i sesongen. Han har tidligere kjørt i Skuggevik Offroad Team (SOT), men har nå valgt en overgang til Team Bb, noen overgangssum blir ikke offentliggjort. :-)

Han stiller nå med egen bil i standard, og har gjort seg bemerket allerede. Han er også eneste fører som har hentet inn Co-driver utenfor teamet, men har fått midlertidig disp. til dette. 

Han startet med å få en 4.plass i egen bil pga et kranglete bensin filter, men dette er nå fjernet, og han går lysere tider imøte. I klubbmesterskapet for AOK neste dag slo han til med en god 3 plass, og viser at han har både vilje og kjøreferdigheter til å hevde seg.