Da har vi fått begynt så smått med å konvertere den siste Bluesmobilen

Begynner med å legge ut et par bilder fra første kvelden vi har "The New Bluesmobil" inne  for konvertering.

Her er Jon Ivar igang med å ta de  stedene det er vansklig å komme til med rulle kost..

Begynner å "kle" den nye fargen.. hehe

Denne bilen tar litt mindre plass i garasjen enn trekkvogna hehe..

Gikk ganske fort å rulle over denne bilen.. Ikke så veldig mange kvaderat som skulle males hehe. Tok litt lengre tid å ta kantene med kost.. Men Jon Ivar imponerte med maleferdighetene. 

Ble litt langt fra disse boksene, men for de som kjenner dem igjen så er det jo bare å lure på om jeg gleder meg til å få montert morroa. Dette ble handlet hos Norsk Offroad Teknikk. Hun er med som en av våre støtte spillene i 2008.

Enhver Bluesmobil med respekt for seg selv har jo hvite dører. Disse dørene har forrige eier mishandlet litte grann, og bruk av treklosser slegge og jekk var nødvendig for at det skulle ligne på dører igjen. Det spennende nå er om vi klarer å få dørene på plass igjen hehe

 

I dyp kosentrasjon.. Dette er jo presisjonsarbeid. En flott finish er jo å forvente på bilen som skal ha sin premiere i de nye fargene på rødsåsen til Søndag. 

 


Slik så det ut da vi gav oss igår kveld. Syns det ser bra ut jeg.. Idag blir det noen merker på bilen. Morroa i kassene får vente til neste gang jeg kommer hjem.


25.05.08


Har vært på sjøen noen uker nå.. har litt bilder som jeg lenge har tenkt å legge ut. Så prøver igjen å ser om det går..