Knutsvikmyra Offroad

Fører og Bil:

 

 

 

 

 

Bilen er bygget på en Suzuki. Den har Volvo B230E motor, Volvo BW55 automat, Suzuki krypekasse, og Patrol 160 aksler. 2 forskjellige sett med dekk, GY Wrangler MTR 35x12,5x 15, og IROK 36x13,5x15

 

Fører:

 

Tore J

  

 

 

Linker og Bilder:

 

 

Bilde Galleri

 

Buss

 

Bygge tråd på Pirate4x4.no

 

Standard klasse Trial Bil

 

Latest News

 

11.07.11

 

Biler er nå bygget om for å tilfredstille reglene for ET. Bladfjørene framme er nå tilbake på orginal plass. Dette gir økt pendling framme.  Med nye dekk og felger, Super Swamper IROK, 36x13,5x15 på 10x15 toms felg ble bilen litt høyere og litt bredere. Fra ytterkant på dekka måler bilen nå ca 195 cm. Årsaken til dekkbytte før Eurotrial er underlaget der ned. Vi skal kjøre på stort sett leire og jord underlag, og ønsker derfor et litt mere åpent mønster i dekkene, samt litt bedre bakkeklaring.

Litt mere reklame har vi fått på bildet over, og det mangler her bare litt mere maling og småfiks før vi er klare for avreise.

 

20.05.11

 

Bilder av bilen er lastet opp til hjemmeside, og denne siden er under utvikling. Nye bilder med Sponsor merker skal taes snart.

 

 

Om Bilen:

 

Bilen/delene ble kjøpt inn fra Nesodden. Den ble plukket helt ned, og satt sammen på nytt.  Buret som stod på bilen var for tynt og ikke godkjent etter nye regler, samt at framaksel festet på høyre side framme var revet av. Det ble brukt ca 1,5 år på å bygge den sammen slik den står idag.

 

Bilen ser ut til å virke relativt greit. Lite barne sykdommer har vist seg foreløpig. Bilen ble bygget etter regelverk for Modifisert klassen i Biltrial i Norge. Det må noen modifiseringer til før den klasser inn i Eurotrial regelverket, men det er planlagt denne sommeren.

 

 

 

Sponsorer:

 

Hydroscand

 

Olav Stormo AS

 

 

Karl S. Hanssen

 

 

Longum Stål AS

 

 

Bo Fix AS

 

BEMA Grimstad

 

KnutsvikmyraOffroad.Com © 2008