Knutsvikmyra Offroad

Om Bussen

 

 

 

   Bussen er en Volvo B10M. Bygget av Carrus og har et Delta plan 501 påbygg. Bussen har også et 6 meter lasterom.

 

 

 

Linker og Bilder:

 

 

Bilde Galleri

 

Buss

 

Modifisert klasse Trial bil

 

Standard klasse Trial Bil

 

Siste oppdatering:

 

26.06.11

 

Nå har vi fått testet bussen litt. Vi reiste til Sarpsborg med bil inni, og bil på henger bak. Dette fungerte helt fint, og bussen er ikke blitt noe seinere i bakkene av å få en henger etter.

 

 

Noe mere reklame kommer på nå straks. Kommer ut nye bilder når det er gjort. Det skal også komme mørk sol film på vinduene på siden for å dempe varmen inni bussen.

 

 

20.05.11

 

Bussen har i vinter vært igjennom en stor overhaling og tilpassning til Racing Buss. Det meste av plater på siden av bussen har blitt skiftet, og dørene inn til lasterom fjernet. Lasterommet ble ribbet helt ned, og har fått nye plater i bunnen, og på veggene. Den ble lakket hos Valheim Billakkering i Februar 2011. Innredning som er blitt satt inn i lasterom i ettertid består av 3 enkle senger, en dobbelt seng, skaper og et bad med dusj. Septikk/gråvanns tank og vanntank er lagt inn under bussen. Begge på ca 300 liter.

 

Innkjøp:

 

Bussen ble kjøpt inn like før jul 2009 og ble brukt slik den var. Eneste modifisering som måtte gjøres, var at en vegg i lasterommet måtte fjernes, lettvegg, for å kunne få inn bilen.

 

Det var 13 seter inkl fører, og 6 sengeplasser. En liten bysse med benk og gasskomfyr. Store dører inn til lasterommet på høyre side, samt en enkel dør in på venstre. En Z-lift var montert på hekken, og denne er beholdt.

 

 

 

Sponsorer:

 

Hydroscand

 

Olav Stormo AS

 

 

Karl S. Hanssen

 

 

Longum Stål AS

 

 

Bo Fix AS

 

BEMA Grimstad

 

KnutsvikmyraOffroad.Com © 2008